Kapcsolódó, Ajánlott oldalak

Benső-tudatosság

www.benso-tudatossag.webnode.hu

"Mesterek energiái várnak rád ezeken az oldalakon. Olyan információkat olyan kapaszkodókat szeretnék átadni neked, melyekkel a saját utadon önnállóan is könnyebben haladhatsz. Megszünnek a függőségek és helyükön megjelenik az önmagát szeretettel és felelősséggel képviselő emberi lélek."

Léleksimogató- lelki táplálék és gyógymódok

www.leleksimogato7.webnode.hu

"Minden útkereső léleknek szüksége van simogatásra, támogatásra. Igyekszem szeretettel megtalálni, megmutatni Neked a lelkedhez vezető utat, hogy MAG-adra találj, hogy meg tudd élni azt aki valójában vagy, hiszen a problémáidból kivezető út befelé van.."

Lélekcsalád közösség

www.lelekcsalad.hu

"Létezésed végtelen. Nincs olyan történet, ami ne lehetnél. Bármi lehetsz, amivé válni akarsz. Végtelenül szabadon kibontakozó történet vagy. Történeted a szabadságod, nem a börtönöd. Szabad vagy. Isten megtestesítője vagy." Story Waters

Aranymetszés Gyógyközpont

www.aranymetszes.com

Ez az első gyógyközpont, ahol az alkalmazott terápiákban tudatosan jelenik meg az aranymetszés, az egész létezést átszövő törvényszerűsége. Minden betegség, fájdalom, nehéz élethelyzet onnan indul, hogy eltávolodtunk a belső tudatosságunktól, egyensúlyunktól. A feladatunk az, hogy a világegyetem állandó rendje és az emberi test öngyógyító tudatossága közötti egységet újra működésbe hozzuk.  

Egy Hullámhosszon

www.egyhullamhosszon.hu

"Az Egy Hullámhosszon a tudatosságra nyitott emberek közösségi oldala, ahol barátokra, közösségre, és társra találhatnak. Ha fontos valaki számára a hit, önismeret, önmegvalósítás, táplálkozás, környezetvédelem, magyarság, és még oly sok, a tudatossághoz kapcsolódó életterület, itt a helye, szeretettel várjuk. Kerülj egy hullámhosszra...


."

Varga Gerinc Manufaktura

www.gerincmanufaktura.hu

Sokféleképpen meg lehet közelíteni a fájdalmat, a betegséget, a tüneteket, ezek kezelését, a gyógyult állapot minőségét. Véleményem szerint nincs jó, vagy rossz módszer, technika, vagy gyógyító. Egyszerűen emberek, utak, lehetőségek vannak, és ha ezek egymásra találnak, akkor az adott terapeuta által alkalmazott tudás az egészséget eredményezi a segítséget kérő ember számára.
Arra kérem Önt tisztelt olvasó, hogy halljon a szívével, és lásson a lelkével. Ha ott bent a feltett kérdéseire velem kapcsolatban Igen válaszok születnek, akkor biztos lehet benne, hogy közösen megtaláljuk a tartós megoldást a problémájára, fájdalmára, betegségére.